میلگرد چیست؟ > 커뮤니티 카카오소프트 홈페이지 방문을 환영합니다.

본문 바로가기

커뮤니티

커뮤니티 HOME


میلگرد چیست؟

페이지 정보

작성자 Christen Samons 댓글 0건 조회 12회 작성일 24-08-23 16:25

본문

WhatsApp-Image-2022-01-06-at-2.53.24-AM.jpegمجموعه ذوب آهن اصفهان
مجتمع فولاد خوزستان
صنایع فولاد کرمان بردسیر
فولاد آذربایجان میانه
صنایع فولاد روهینا جنوب
مجتمع فولاد خراسان
فولاد یزد
و…
تولیدکنندگان میلگرد-پیوان مرجع قیمت آهن-\d,hk
مراحل تولید در کارخانه میلگرد چیست
انواع میلگرد و مشخصات هر نوع
در ادامه‌ی موضوع اصلی این مقاله، یعنی بررسی این موضوع که میلگرد چیست، سراغ موضوع بررسی مدل‌های مختلف این محصول خواهیم رفت. بسته به روش های مختلف تولید، انواع میلگرد را می‌توان در دسته‌بندی‌های مختلفی جای داد. بر اساس ظاهر، آن‌ها را می‌توان به دو دسته‌ی میلگرد شاخه و کلاف تقسیم کرد. از سوی دیگر،‌ آن‌ها را همچنین می‌توان بر اساس جنس نیز به ۶ دسته‌ی زیر تقسیم کرد:

فرآیند تولید ورق شادولاین
ماده پایه این مقاطع فلزی، همان ورق‌های فولادی است. بعد از اینکه ورق‌ها با هدف افزایش مقاومت در برابر زنگ‌زدگی و عوامل محیطی توسط لایه‌ای از جنس فلز روی پوشانده شدند، وارد مرحله تولید می‌شوند. در این مرحله، ورق‌های گالوانیزه با هدف ایجاد یک لایه اضافی از محافظت و بهبود ظاهر بصری رنگ آمیزی می‌شوند. آخرین مرحله در تولید آن‌ها شامل فرم‌دهی نورد است که ورق‌ها را به شکل الگوهای موجدار متمایزشان در می‌آورد.

روش اکستروژن
یک روش دیگر، برای تبدیل انواع شمش فولادی به انواع فرآورده‌ها، روش اکستروژن است. در این روش، با استفاده از سه فرایند داغ، گرم و سرد اقدام به تولید محصول می‌کنند. این نوع فرآیند بیشتر برای تولید شمش بلوم به کار می‌رود. نحوه تولید به این صورت است که شمش فولادی در یک چاله زمینی پرس می‌شود و از بالا تحت فشار قرار می‌گیرد. امروزه با پیشرفت تجهیزات صنعتی استفاده از اکستروژن کمتر مرسوم است.

روش مدرن
امروزه از روش‌های جدیدتری هم برای تولید این قواره‌های فولادی استفاده می‌شود. برای مثال می‌توان به حرارتی مکانیکی (TMT)، میکرو آلیاژ سازی و پوشش اپوکسی اشاره کرد. روش TMT شامل چندین مرحله گرمایش و سرمایش کنترل شده میله‌ها است تا از طریق خواص مکانیکی و مقاومت در برابر خوردگی آنها افزایش پیدا کند. روش میکرو آلیاژسازی هم شامل افزودن مقادیر کمی از عناصر مختلف مثل کروم، مولیبدن یا وانادیم به فولاد و افزایش استحکام و شکل‌پذیری آن می‌شود. روش سوم هم اضافه کردن پوشش اپوکسی به میلگرد است که به محافظت از آن در برابر خوردگی و سایش کمک می‌کند.

چگونگی تبدیل آهن به فولاد
برای تبدیل شمش آهن به فولاد، ابتدا آهن را ذوب کرده و ناخالصی‌های آن را جدا می‌کنند. بعد از آن با استفاده از مقادیر مشخصی از کربن و فلزهای آلیاژ دهنده همانند نیکل، کروم و تیتانیوم آهن به فولاد تبدیل می‌شود.

آماده‌سازی سطح برای رنگ‌آمیزی: انواع ميلگرد دقیقاً‌ مثل همان اولین مرحله‌ی گالوانیزه کردن، در این مرحله و پیش از شروع رنگ‌آمیزی هم باید ورق‌های گالوانیزه برای اطمینان از چسبندگی مناسب رنگ، به‌خوبی تمیز و پرداخته شوند. این فرآیند شامل تمیز کردن، چربی‌زدایی و اعمال برخی پوشش‌های شیمیایی برای بهبود چسبندگی رنگ است.
انواع ميلگرد رنگ‌های مورد استفاده: انواع ميلگرد مرحله‌ی دوم شامل انتخاب نوع رنگ مورد استفاده است. برای رنگ‌آمیزی ورق‌های گالوانیزه از انواع مختلفی از رنگ‌ها، از جمله رنگ‌های پلی‌استر، پلی‌اورتان و پلی‌وینیلیدین‌فلوراید (PVDF) استفاده می‌شود. هر کدام از این رنگ‌ها، سطح مختلفی از دوام، مقاومت در برابر هوا و ماندگاری رنگ را ارائه می‌دهند.
روش‌های رنگ‌آمیزی: فرآیند رنگ‌آمیزی را می‌توان با روش‌های مختلفی انجام داد. برای مثال، روش پاشش شامل اعمال رنگ با استفاده از تفنگ‌های پاشش برای اطمینان از دست‌یابی به پوششی یکنواخت است. این روش برای تولید انبوه مناسب است. روش متداول دیگر، غلتک‌زنی است. این روش در این روش، از انواع غلتک برای رنگ‌امیزی و ایجاد پوششی صاف و یکنواخت استفاده می‌شود. البته، در نظر داشته باشید که این روش اغلب برای ورق‌های کوچکتر استفاده می‌شود. روش مهم و نسبتاً پرکاربرد دیگر، رنگ‌آمیزی الکترواستاتیک است. در این روش از بارهای الکترواستاتیک برای جذب ذرات رنگ به سطح فلز استفاده شده و پوششی یکنواخت و بادوام ایجاد می‌شود.
چهارمین مرحله: کنترل کیفیت
آخرین مرحله، کنترل کیفیت و انجام آزمایش‌های مختلف برای اطمینان از کیفیت ورق است. پس از رنگ‌آمیزی، ورق‌ها تحت آزمایش‌های دقیقِ کنترل کیفیت قرار می‌گیرند. این آزمایش‌ها می‌تواند شامل بررسی ضخامت، کیفیت رنگ و بررسی میزان مقاومت در برابر خوردگی باشند. بررسی میزان انطباق ورق‌ها با استانداردهای موجود نیز در همین مرحله انجام می‌شود.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.